La Societat Unió Musical d´Alberic celebra en Santa Cecília una “dècada d’or”

A.N

0-0-0000 00:00h


La Unió Musical d´Alberic té previst celebrar Santa Cecília amb diverses actuacions musicalsLa Societat Unió Musical d´Alberic celebra Santa Cecília amb diverses actuacions musicals i desfilades. Aquest any, a més, han de celebrar que s´acompleixen deu anys d´allò que podíem anomenar una “dècada d´or”.


El 2003 es produïa un punt d´inflexió sota la presidència d´Enrique Alonso: semblava que la societat musical ressorgia amb força. Després de molt de temps sense participar en cap competició, concursaven en el Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” 2004, en el qual van obtenir premi a la millor desfilada, primer premi i premi a la millor banda. El bon moment de l´entitat musical també es traslladava a l´àmbit social, després de molt de temps, la  Unió Musical d´Alberic tornava a tenir musa de la música. Així, la il·lusió tornava amb un nom propi: Rosana Tafaner Portalés, coneguda també com “la musa”. El regnat d´aquesta es va perllongar durant un lustre; la van succeir Judit Martínez, Ana Rey, Roser Pelegrí i, en l´actualitat, la musa de la música és Amparo Cebrià. Totes elles han regnat amb la mateixa qualitat que ho ha fet la banda en els escenaris.


S´acompleix una dècada durant la qual han participat en sis certàmens i han guanyat huit guardons. La SUMA celebra aquesta Santa Cecília, d´una banda, amb un passat ple d´èxits i, de l´altra, amb un futur prometedor, ja que el 22 de novembre recollien a vint-i-tres nous educands que s´incorporen  a la banda juvenil.


El pròxim dissabte, 26 de novembre desfilaran a les 18:30 hores per Alberic amb la imatge de la patrona de música. A les 20:30 hores tindrà lloc en el Teatre Liceu d´Alberic, el concert en honor a Santa Cecília a càrrec de la banda simfònica, sota la direcció de Daniel Ferrero. A les 22:30 hores celebraran el sopar de germanor. El 6 de desembre a les 20:00 hores el grup Trompicon´s farà una actuació que s´encabeix dins l´espectacle “Bodas, Bautisos i Comunion´s Tour,també al Teatre Liceu.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción