El Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València tanca la seua 131 edició amb el triomf de la Unió Musical d´Alberic en la Secció d´Honor

Cristina Quílez

24-7-2017 09:43h


La Unió Musical de Dolores (tercera secció), Sociedad Musical La Popular de Pedralba (segona secció) i Primitiva de Rafelbunyol (secció primera) completen el palmarés d´enguanyLa Societat Unió Musical Alberic, sota la direcció de Daniel Ferrero i amb un total de 371,5 punts, va resultar la guanyadora de la secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2017. La Banda Sinfónica Círculo Católico de Torrent ha quedat en segona posició amb 331,5 punts, mentres que la Societat Musical d´Alboraia ha ocupat el tercer lloc amb 292 punts. 


L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Cultura i presidenta del Comité Organitzador del Certamen, Glòria Tello, van entregar el premi a la societat musical guanyadora, en un acte al qual també van assistir el director del Palau, Vicent Ros i el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona.


L’obra obligada de la Secció d´Honor va ser Scylla del valencià Francisco Zacarés. Es tracta d’una obra que va guanyar el XXVIII Concorso Internazionale di Composizione Originale per Banda 2011 de Corciano (Itàlia) i està basada en la mitologia grega. La Societat Unió Musical d´Alberic va interpretar a més, el pasdoble Encuentros de Jose R. Pascual Villaplana i l´obra lliure Wine-Dark Sea de John Mackey.


Amb l´actuació de la Banda Municipal de València van concluore les audicions d´esta edició en la qual la Unión Musical de Dolores va guanyar el primer premi en la secció tercera, la Sociedad Musical “La Popular” de Pedralba es va imposar en la secció segona i la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol va ser la més puntuada en la secció primera.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción