La FSMCV enceta els actes de commemoració del seu 50 aniversari

8-9-2017 12:46h


La Federació retrà homenatge a les formacions que van proposar la seua formació en 1967La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana retrà, el pròxim diumenge 10 de setembre, un homenatge especial a aquelles formacions que, l´any 1967, van posar la primera pedra en la posada en marxa d´una societat que, hui dia, representa les més de cinc-centes bandes que hi ha a la Comunitat.


L´acte tindrà lloc en Llíria, la mateixa ciutat on, en una reunió ara fa cinc dècades, coincidint amb els Festivals d’Espanya celebrats en este municipi, es va proposaren la creació de la FSMCV.


Este acte tindrà lloc en l’Església de la Sang de Llíria a partir de les 17.30 hores, i serà el preludi de la celebració del 50é aniversari de la Federació, que se commemorarà en 2018. En esta ocasió participaran, entre d’altres, el president de la FSMCV Pedro Rodríguez, que parlarà sobre el present i futur de l’entitat; José Vicente Pedrola, president de la Unió Musical de Llíria, la Societat Musical que organitzà els festivals d’Espanya l’any 1967; l’historiador Francisco Rozalén, que parlarà sobre la situació d’Espanya i València al 1967; i Àngel Asunción, president d’honor de la FSMCV, que contarà com era la situació de les SSMM en 1967. A més, també comptarem amb la presència del Director General de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinós.


L’acte se clausurarà amb l’actuació d’un quintet de vent format per músics de les SSMM de La Unió Musical de Llíria i de la Banda Primitiva de Llíria.


Presentació del logotipus del 50 aniversari de la FSMCV


La cita també servirà per a presentar en públic el nou logotip de la FSMCV, després que amb motiu de la celebració en 2018 del seu 50é aniversari, la FSMCV convocara en juny un concurs per al disseny del logotipus oficial dirigit a tot l’alumnat i a equips de professor/a-alumne/a de les facultats de Belles Arts de la Comunitat Valenciana, dotat amb un premi de 1.500 euros per al guanyador.


Ara, en l’acte del pròxim diumenge, l’obra guanyadora, que ha estat creació de José Antonio Yuste Raja, estudiant del Màster Universitari en Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València, es presentarà oficialment en públic. Baix el lema “La nostra música, els nostres músics”, este disseny serà utilitzat en tots els actes i materials que, durant tot l’any 2018, se duran a terme en tot el territori de la Comunitat Valenciana per commemorar l’efemèride.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción