Tres bandes protagonitzen dissabte el Certamen Internacional de Bandes de la Sènia

6-4-2018 17:03h


“El Trabajo” de Xixona s´enfrontarà a una banda portuguesa i a una altra de GranadaL´Agrupació Artístico Musical “el Trabajo”, de Xixona; la Filarmonica Uniao Tavairense, de Portugal; i la Banda Sinfónica de la Asociación Cultural Artística Ciudad de Atarfe, de Granada, protagonitzaran este cap de setmana la XII edició del Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila de la Sénia”, que organitza l’Agrupació Musical Senienca.


Precisament, este certamen, que és únic a Catalunya, pretén promocionar i premiar les formacions de música no professional d’arreu del món. Així, les tres bandes escollides concursaran en la Secció 2, adreçada a bandes no professionals amb un màxim de 100 músics.


Cadascuna de les bandes haurà d’interpretar tres peces, un pasdoble o marxa de presentació no puntuable i fora de concurs, l’obra obligada del Certamen que en aquest cas és “Figures sonores”, composada per l´autor Henk Badings; i, finalment, una obra de lliure elecció, amb una durada recomanada de 15 minuts i preferiblement original per a banda.


El jurat que haurà d’escollir les bandes guanyadores està format per la prestigiosa directora suïssa, Isabelle Ruf-Weber, i per dos directors també de renom: el belga Yves Segers i el català Manel Valdiviesa. Tots tres directors hauran d’escollir les bandes guanyadores tenint en compte criteris tècnics i interpretatius.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción