La FSMCV publicarà un Anuari 2018 per a la Història

9-9-2018 14:08h


2018 ha sigut un any gloriós per a les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. En dotze mesos s´ està desencadenant una sèrie ininterrompuda d´aniversaris (celebrem el 50 del naixement de la federació), satisfaccions, celebracions, reconeixements, parabens i premis com mai abans s´havia produït.Per a commemorar tantes alegries la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana va engegar un projecte d´esdeveniments organitzats fonamentalment per a commemorar el seu aniversari però sobretot per a fer visible davant la societat valenciana la fortalesa del col·lectiu de bandes de música. 


I per a açò va organitzar fins a tres grans concentracions en les tres capitals de província amb la finalitat d´accedir a 13 rècords Guinness, tan de moda en el món global i de xarxes socials, que permetia que ens veren des de molt lluny, pràcticament en tot el planeta.


El reconeixement ve des de lluny, doncs les bandes valencianes tenen les seues arrels a principis del segle XIX i moltes d´ elles han complit els dos segles d´ existència, desenes han celebrat els 150 anys, i més de cent, el segle d´antiguitat, amb rangs d´existència ininterromputs, malgrat els avatars de la societat.


Per açò la Generalitat Valenciana li ha concedit la distinció de Bé d´Interès Cultural, un altre dels anhels del col·lectiu, de la federació i de la societat valenciana.


 


Un Anuari per a la història

L´empresa editora de lasBandas ha sigut l´encarregada de publicar un Anuari 2018 per a commemorar el que durant aquests dotze mesos ha ocorregut, els actes, els protagonistes, les conseqüències i sobretot el clima general que s´ha generat en el conjunt de la societat valenciana; i sobretot creant una forma perquè institucions, entitats, corporacions, municipis i fins i tot empreses puguen fer-se presents i homenatjar així a més de 400 mil persones que tenen relació directa amb les Societats Musicals valencianes.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción