Els Jóvens i i D’Amores de Liquen Records triomfadors dels primers Premis Carles Santos

10-11-2018 12:16h


  •      Els Jóvens, el grup recentment creat que apropa el ‘folk’ al pop, s’emporta tres guardons, en les categories d’artista revelació, millor cançó i millor disc


•      DREIZENH, d’Amores Grup de Percussió Liquen Records dirigida per Josep Lluis Galiana, redactor de lasBandas guanya el Premi al millor disc de repertori.La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, els Premis Carles Santos de la Música Valenciana, uns guardons de nova creació que s’han lliurat al teatre Principal de Castelló.  


El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà ha lliurat el premi d’honor al fundador d’Al Tall, Vicent Torrent, per la seua trajectòria al món de la música i la recuperació del patrimoni musical. El guardó al millor disc ha sigut per a Els Jóvens pel seu disc homònim.   Els Jóvens han sigut els triomfadors de la gala dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana amb tres guardons: artista revelació pel seu primer disc ‘Els Jóvens’, millor cançó per ‘Anís Tenis’ i millor disc, també per ‘Els Jóvens’.  


Els segons en nombre de guardons han sigut La Raíz, que han rebut els premis al millor disc de ‘rock’ per ‘Nos volveremos a ver’ i millor gira, i Novembre Elèctric, guanyadors al millor disc de pop per ‘Quart minvant’ i també al millor disseny de CD per aquest disc, que ha estat a càrrec de la dissenyadora Noemí Larred.  


Pel que fa al millor disc de cançó d’autor, el guardó ha sigut per a June’s Kaleidoscope per ‘Brave Journey Into The English Sea’.


El premi al millor disc de música de repertori ha recaigut en Amores Grup de Percussió per ‘Stockhausen & Hildegard: Dreizehn’  de Liquen Records una inciativa editorial dirigida per Josep Lluis Galiana un del més destacats animadors de la cultura musical del nostre país, i el millor disc de recuperació de patrimoni musical ha sigut per a Capella de Ministrers i el seu disc ‘La Ruta de la Seda’.  


La categoria de millor disc de música d’arrel ha guardonat Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ahmed Touzani per ‘De banda a banda del Mediterrani’, mentre que el guardó de la categoria de millor disc de fusió, mestissatge i urbana ha recaigut en Carles Dénia pel seu ‘Cant espiritual’.   Sedajazz Big Band s’emporten el premi al millor disc de ‘jazz’ per ‘Compèndium’ i Dani Miquel aconsegueix el guardó al millor disc per a xiquets i xiquetes per ‘De por’.


Finalment, el premi al millor vídeo musical ha sigut per a ‘Haze’, de Junior McKenzie, creat per Marino Darés.   La gala ha comptat amb diferents actuacions musicals: Senior i el Cor Brutal, Júlia, Ángela Furquet i Arkano, a més de la participació del DJ Taktel.

©Fotos Eva Máñez

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción