“Bach com a punt de referencia” en el Palau de la Música de València i l’Auditori de Castelló

9-4-2019 18:00h


El grup de música barroca Estil Concertant, amb el Cor de la Generalitat Valenciana interpretaran dos concerts els dies 10 i 11 d'abril sota la direcció de l’especialista barroc Karl-Friedrich Beringer.Estil Concertant i el Cor de la Generalitat Valenciana interpretaran demà dimecres al Palau de la Música de València el programa “Bach com a punt de referència” que farà les delícies de les i els grans amants del barroc. I és que sota la direcció de l’especialista barroc Karl-Friedrich Beringer, contextualitzaran a Johann Sebastian Bach amb els grans compositors barrocs valencians Antonio Montesinos, José Pradas i Joan Baptista Cabanilles, coetanis del geni alemany.               


D’esta manera, interpretaran un programa amb diverses obres mestres de Johann Sebastian Bach com són el Magnificat, BWV 243 i la Cantata, BWV 34, l’obertura de la “Missa a 4 i a 8 veus” per a la beatificació de sant Joan de Ribera, El Patriarca del carletí Antonio Montesinos, el “Magnificat en fa major a 9 amb violins, flautes i trompes” del castellonenc José Pradas, en una transcripció musical de Marisa Esparza i la “Corrente Italiana” de l’algemesinenc Joan Baptista Cabanilles, en una instrumentació i adaptació també de Marisa Esparza (2011).


Participaran com a solistes les sopranos Aurora Peña i Mónica Bueno, les contralts Minerva Moliner i Empar Llàcer, el tenor José Pizarro i el baríton Lluís Martínez.


El concert al Palau de la Música tindrà lloc este dimecres a les 19:30 hores i a l'Auditori de Castelló dijous a la mateixa hora.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción