Luz Casal i Morgan protagonitzen l’espectacle solidari ‘Corazonadas’ a Vivers

12-7-2019 13:46h


Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València acolliran dissabte, 13 de juliol, l’espectacle solidari Corazonadas.Serà la tercera ocasió consecutiva en què el festival participe en una iniciativa benèfica d’aquest tipus.  


El públic que s’acoste als Jardins del Real podrà gaudir amb les actuacions de Luz Casal, Morgan i Gypsy y los Gatos Rumberos.
   


El projecte Papallona, que rebrà els beneficis, és una iniciativa pionera a Espanya que es va posar en marxa en setembre de 2006 per a implementar un habitatge tutelat destinat a dones preses i ex-preses amb problemes de salut mental greus.


Els diners recollits en Corazonadas es destinaran als tallers d’art-teràpia que organitza Àmbit dins i fora dels recintes penitenciaris i per a l’obertura del nou habitatge Oronella per a la promoció de l’autonomia de les persones beneficiàries.
  La programació musical
   La vessant musical de l’espectacle Corazonadas estarà protagonitzada per Luz Casal, Morgan i Gypsy y los Gatos Rumberos.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción