Sagunt a Escena estrena ‘Hamlet’, la nova producció de Bambalina

7-8-2019 10:15h


Serà al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt hui dijous 7 d’agost a les 20 horesSagunt a Escena presenta al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt l’estrena de ‘Hamlet’, la nova producció de la companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable, adaptada del text de Shakespeare, dirigida per Jaume Policarpo i interpretada per un sol actor manipulador, Jorge Valle.  


El festival Sagunt a Escena estrena, amb caràcter absolut, la nova producció de Bambalina Teatre Practicable, ‘Hamlet’, després de l’èxit assolit pel seu darrer espectacle, ‘La Celestina’, que es va poder veure en la passada edició de Sagunt a Escena. La companyia ha volgut aprofitar el seu espectacle estrela per a continuar el viatge.  


En la seua trajectòria, Bambalina ha buscat inspiració dialogant amb autors i mites clàssics, però mai ho havia fet amb un text del geni de la literatura anglesa i sembla que ha arribat l’hora.  


Bambalina proposa en el seu ‘Hamlet’ un joc particular amb Shakespeare amb una de les seues tragèdies més rellevants. Així doncs, comencen sense donar res per fet, intentant fer el més difícil de la manera més senzilla.  


Amb aquest punt de partida sembla coherent plantejar el repte amb titelles que representen els personatges de la tragèdia i un sol intèrpret-demiürg bussejant dins l’obra com qui arriba a un nou planeta inexplorat, tot sol, com s’està dins d’un somni.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción