A la venda les entrades per als concerts de pagament de la fira Trovam

8-10-2019 11:00h


Els valencians Carles Dénia, Pau Alabajos, Mara Aranda i Feliu Ventura presentaran els seus treballs al Teatre Principal de Castelló i a la plaça de la Pau.La Fira Valenciana de la Música Trovam - Pro Weekend ha posat a la venda les localitats per als concerts de pagament de la seua setena edició. Només quatre dels quasi seixanta espectacles que formen part de la programació requeriran l'abonament d'una entrada: León Benavente, Carles Dénia, Pau Alabajos amb la Banda Municipal de Castelló, Mara Aranda i Feliu Ventura.


La setena edició del Trovam se celebrarà a Castelló de la Plana entre el 7 i el 9 de novembre. León Benavente, potser la banda més en forma del 'rock' estatal, actuarà a la Sala Simfònica de l'Auditori de Castelló el dissabte 9 de novembre per a presentar el seu últim disc, 'Vamos a volvernos locos'.


Aquesta formació va aparéixer en 2012 a partir de la unió d'alguns dels músics més reputats del panorama estatal: el vocalista i teclista Abraham Boba (membre de la banda de Nacho Vegas); el baixista Eduardo Baos (Tachenko); el guitarrista Luis Rodríguez (Nacho Vegas); i el bateria César Verdú (Schwarz).


La Fira Valenciana de la Música està organitzada per l'Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana i la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló i la Diputació de Castelló. La iniciativa forma part del programa de desenvolupament estratègic 'Fes cultura' de la Generalitat Valenciana i compta amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), d'À Punt Mèdia i de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.


També hi participen altres organismes com ara l'Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i l'Associació Valenciana de Sales de Música en Directe (En Viu!), el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa, la Fira B! (Illes Balears), l'associació estatal de sales (ACCES) y el circuit de música portuguesa OuTonalidades.


Artistes valencians al Principal


Les taules del Teatre Principal de Castelló acolliran tres espectacles musicals protagonitzats per artistes valencians. En primer lloc, el cantant Carles Dénia oferirà la seua aproximació al 'Cant espiritual', l'obra magna d'Ausiàs March (1400-1459), el dijous 7 de novembre. L'acompanyen sis reeixits instrumentistes i l'espectacle té un vessant teatral gràcies a la presència de la 'bailaora' mexicana Karen Lugo.


Un dia després, el divendres 8 de novembre, serà el torn de Pau Alabajos. El cantautor de Torrent presentarà un espectacle molt especial, ja que repassarà el seu repertori amb la companyia de la Banda Municipal de Castelló dirigida pel mestre Marcel Ortega i Martí. Amb aquest nou espectacle, Alabajos farà una relectura simfònica d'una trajectòria que s'allarga ja durant més de 15 anys. El públic podrà gaudir dels arranjaments que el compositor Roger Conesa ha escrit per als més de 50 músics i músiques que pujaran a l'escenari del Teatre Principal per a fer inventari de les cançons més emblemàtiques del cantant de l'Horta.


D'altra banda, Feliu Ventura posarà de llarg els temes de 'Convocatòria', el seu primer treball amb cançons noves des de fa huit anys. El repertori està format per onze temes amb flaire mediterrània, barrejats amb sonoritats pop de clau anglosaxona. Finalment, el recinte de la plaça de la Pau de Castelló també serà testimoni de les actuacions de Mara Aranda i Feliu Ventura. La primera, una de les veus més reconegudes del 'folk' europeu, posarà en escena l'espectacle 'Trobairitz', amb el qual celebra 30 anys de vida professional.


Totes les entrades per als concerts de pagament de la setena edició del Trovam estan disponibles en el web.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción