Carles Santos i el Cor de la Generalitat, en Serenates 2020

25-6-2020 14:17h


Interpreten l’obra ‘Canturia Cantada’, en una gravació corresponent a la inauguració de Serenates de fa cinc anys.El festival Serenates, que organitzen cada any la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Esport, i l’Institut Valencià de Cultura, celebra aquesta 33a edició en format digital com a conseqüència de la situació de pandèmia provocada per la Covid-19. El concerts  s’emeten a les 20 hores pels canals YouTube dels coorganitzadors, el Centre Cultural La Nau i l’Institut Valencià de Cultura, i MediaUni.


Demà divendres 26 de juny, Serenates recuperarà ‘Cantúria Cantada’, el concert amb què el ja desaparegut Carles Santos i el Cor de la Generalitat van inaugurar fa cinc anys el festival Serenates. En aquella ocasió, el polifacètic músic de Vinaròs, també Medalla de la Universitat de València, va presentar una de les seues últimes creacions: un espectacle creat per a 37 veus i un clarinet que reuneix passatges destacats de les seues obres vocals.


L’espectacle arreplega fragments de set espectacles creats entre 1981 i 2010, com ‘Voice Tracks’ (1981), ‘Tramuntana Tremens’ (1989) –espectacle estrenat pel Cor de València, origen de l'actual Cor de la Generalitat, amb el que van realitzar una gira per tota Europa–, ‘Chicha Montenegro Gallery’ (2010), ‘La meua filla sóc jo’ (2005), ‘L’adeu de Lucrècia Borgia’ (2001), ‘Homenatge a Josep Guinovart’ (2008), i ‘La pantera Imperial’ (1997), junt amb dues peces del gran polifonista del segle XVII Tomás Luis de Victòria: ‘Caligaverunt oculi Mei’ i ‘Tradiderunt me’.


Els 10 concerts gratuïts es traslladen així als canals YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (http://www.youtube.com/c/CentreCulturalLaNauUV) i de l’Institut Valencià de Cultura (https://www.youtube.com/channel/UCxpbGSPYjRt_bzVWqJiQltA), coorganitzadors del festival, i MediaUni (http://mediauniweb.uv.es/serenates2020/?tag=serenates2020).


Tots s’emeten a les 20 hores a través d’aquests canals, des d’on a més es poden recuperar el concert amb posterioritat.  


Serenates 2020 compta també amb la col·laboració i patrocini de la Diputació de València, l’Ajuntament de València (Cultura, Joventut i Festes), Palau de la Música, Fundació Banc Sabadell, Caixa Popular, EASD València i Clemente Pianos.  


Accés a la programació https://links.uv.es/gc7JmX0


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción