Ramón Tebar dirigeix el Concert d'Antonin Dvořák amb l’Orquestra de València i Leticia Moreno

7-1-2021 14:26h


Tebar puja al podi davant la cancel·lació del director alemany Hartmut Haenchen per coronavirus.El director Titular i Artístic de l'Orquestra de València, Ramón Tebar, dirigirà este dissabte 9 de gener a la formació simfònica valenciana en el primer concert d'abonament de la Temporada d'Hivern del Palau de la Música. D'esta manera, Tebar es posarà al capdavant d'este concert davant la cancel·lació del director alemany Hartmut Haenchen, que ha comunicat el seu positiu en Coronavirus.              


Malgrat la sobtada cancel·lació de Haenchen, que implica abordar unes obres en poc temps de preparació personal, Ramón Tebar dirigirà el mateix programa anunciat amb el "Concert per a violí i orquestra" d'Antonin Dvořák, que serà interpretat per la violinista Leticia Moreno, que a més enceta la seua residència artística al Palau de la Música, així com la romàntica Simfonia núm. 4 de Robert Schumann.  


Horari dels concerts              


També es comunica que després d'observar les noves disposicions de les autoritats sanitàries, l'horari de començament d’este concert del pròxim dissabte 9 de gener, es manté a les 19.30 hores a causa de la seua curta durada, d’una hora aproximada de música.  


La resta dels concerts d’abonament d’Hivern fins al 31 de gener serà a les 19.00 hores.

Foto Live Music Valencia

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción