Gaudeix del Falstaff de Verdi, en directe, en la teua societat musical

8-1-2021 11:44h


Les Arts, a través de Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, convida a totes les societats musicals a participar en la Marató Verdi, que tindrà lloc entre el 27 de gener i el 7 de febrer de 2021, per a commemorar el 120é aniversari de la defunció del compositor.Emmarcat en aquest programa i com a novetat, el diumenge 31 de gener a les 18.00 hores, el Palau de les Arts emetrà en streaming la funció de l’òpera Falstaff per a aquelles societats musicals que desitgen seguir en directe la representació, protagonitzada pel prestigiós baríton italià Ambrogio Maestri, en una producció de la Staatsoper de Berlín. (Fitxa completa de l’òpera en: https://www.lesarts.com/temporada-2020-2021/opera/falstaff/)


Aquelles societats musicals que estiguen interessades, podran sol·licitar el senyal en directe, així com la informació tècnica corresponent, per a poder gaudir de la retransmissió de l’obra en el local de la seua entitat musical. Hi haurà també la possibilitat de sumar un senyal més afegit per a la seua visualització en un segon dispositiu. A més, en el programa d’activitats de la Marató Verdi constaran totes aquelles societats musicals que s’hagen adherit a aquesta proposta. Per a sol·licitar la seua participació, únicament es requereix respondre a aquest correu electrònic, indicant el nom complet de la societat musical i una persona de contacte, fins a l’11 de gener a les 10.00 hores.

Foto Les Arts.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción