Mor el periodista Octavio Hernández Bolín, presentador i director de Nuestras Bandas de Música

21-2-2021 11:18h


Octavio va dedicar gran part de la seua vida a difondre l’activitat de les societats musicals.El periodista, presentador i director de Nuestras Bandas de Música, Octavio Hernández Bolín, ha mort a l’edat de 56 anys. Octavio Hernández va dedicar gran part de la seua vida a difondre l’activitat de les societats musicals en diferents mitjans, premsa, ràdio i televisió, sent un referent per al col·lectiu de les bandes de música valencianes.


En 2001 es va posar al capdavant del programa de ràdio Nuestras Bandas de Música, el qual va ser emès per diferents emissores valencianes i es va convertir en el mitjà de referència per a les bandes de música.


A més va ser un pioner en la gravació d’innombrables concerts, certàmens i esdeveniments i va crear el seu propi segell de gravacions.


Una tasca que va merèixer nombrosos premis, distincions i homenatges procedents del món de les societats musicals.


L’equip del periòdic lasBandas i del diari online www.lasbandasdemusica.com, volem transmetre les nostres condolences a la família i ens sumem al reconeixement públic cap a la seua persona, una figura indispensable en el món de les societats musicals que va marcar el camí per a molts dels que vingueren darrere.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción